RAXAND CAZARE, RESTAURANT, TERASA SI CRAMA, o fraza pe care nu o veti uita mult timp dupa ce ne veti testa ospitalitatea proverbiala a romanilor.

“Raxand Cazare Mioveni “ – zona amenajata in regim hotelier dispusa pe cele 2 etaje ale complexului compusa din 11 camere duble si 1 apartament cu 2 camere duble, toate camerele au grupuri sanitare propri, dotate cu cabine de dus, kit cabina, wc, spalator, uscator prosoape, uscator de par si tot ce este necesar pentru igiena pe termen scurt sau indelungat, majoritatea camerelor au terase cu vedere spre fabrica de automobile Dacia Renault si centrul orasului Mioveni.

Interiorul camerelor este mochetat si mobilat in culori calde primitoare si utilate cu led TV, minibar, dulap generos, birou, scaune, cuier cu oglinda, paturi modulare care se pot transforma lejer in pat matrimonial, noptiere, veioze si tot ce este necesar pentru un confort real al celor care opteza sa ne treaca pragul si sa se cazeze la Pensiunea Raxand Mioveni.

Complexul Hotel Restaurant Raxand mai ofera pentru cei cazati, clienti ocazionali cat si pentru cei ce participa la diferitele evenimente Nunti, Botezuri, Mese Festive, parcare auto gratuita si 2 terase in aer liber, una cu vedere directa spre B-dul Dacia si una in spatele complexului, mult mai generoasa si linistita, prevazuta cu loc de joaca pentru copiii clientilor.

Personalul calificat si amabil va poate oferi produse din bucataria Restaurantului Raxand renumit pentru rafinamentul, bunul gust si preturile accesibile.